Eerste slang gespot

5 maart 2010 - Melbourne, Australië

Cheers!

Daar ben ik dan!!! Nadat we een hapje hadden gegeten in het Van der Valk Hotel in Brussel begon het grote avontuur!!! Marije en ik losgelaten, op naar het vliegtuig. Whaa....Shit we gaan rijden. Najib Amhali klinkt uit de luidsprekers (check zijn vliegtuigstuk over Tsadzjikistan) en een of andere Arabische griet die we niet verstaan. Nou het ging allemaal goed totdat we gingen landen in Abu Dhabi, turbOlentie!!! niet normaal, het onweerde en stormde en ik dacht echt dat een sjeik het laatste zou zijn wat ik ooit zou zien! Pfff met gespannen spieren toch nog veilig geland, Najib bedankte ons wij bedankten hem en op naar een toeristeninfobalie. Daar zat ie dan onze eerste buitenlandse vriend. Meneer sjeik, we zijn hier 15 uur wat moeten we doen? 15 uur??? Dat is wel erg kort, nou je kunt daarheen en daarheen moskee hier, historical museum daar. Kunnen jullie fietsen? Ja, we zijn Hollanders. Oh vandaar dat jullie zo aardig zijn ;). You won't forget me?? he said...supermooi. Dus wij met de bus naar het centrum. Ik zat al lekker, wordt Marije erop gewezen dat we voorin de bus moeten zitten. Hangt er een bordje: ladies only. Zoals bij ons: Bestemd voor minder validen. Ja daar zijn vrouwen daar dus mee te vergelijken!!! Ik kreeg echt ff een cultuurshock. Ook echt chaotisch verkeer, de vluchtstrook wordt de 5e rijbaan en de 4e rijbaan wordt nog eens opgesplitst in 2! Nouja goed Abu Dhabi is best leuk om mee te maken, de Marina, Koninklijk Paleis en de IKEA waren allen even mooi.

Goed 2e vlucht. Heerlijk!! Lekker geslapen, nouja geslapen...tv gekeken, vlucht kon je volgen op zon schermpje voor je en nog beter, geen turbulentie. Ik was blij marije was blij en daarom kwamen we blij aan in Melbourne. Hostel zoeken, eten zoeken...uhm om 22.00 uur 's avonds goedkoop eten, dan toch maar de Subways.. Nog ff naar de bar bij het hostel. Ene Ken ontmoet, Kennyboy komt uit Australie en heeft overal en nergens gewoond. Gezellig maar we waren toch wel moe. Sorry Kenny see you tomorrow.

Tomorrow it is! Royal Botanic Gardens is alles wat ik zeg. Supermooi met zo veel verschillende bomen en planten en zo rustgevend heerlijk! en dat midden in het centrum. Nog ff een strandje opgezocht daarna en lelijke blaren opgelopen! Ja erg he, stomme slippers!! Maar goed gisterenavond was zo gezellig dat ik dat alweer vergeten ben. Ff wat gedronken in het Hostel met kennyboy, Marcus en nog wat dudes from Manchester. They were so pissed they couldn't play the drinking game well anymore!! Supergrappig geluld en toen nog ff naart casino geweest met Kenny en Marcus in onze hollandse outfit (short, shirtje en tasje) ja echt erg maar we kwamen binnen.

Maar goed de naam van dit bericht. Eerste slang gespot. Ik heb het spannendste tot het laatste van dit verhaal bewaard :P haha ja mn eerste slang gespot.......maar wel achter glas in een reptielenshop..;) Sorry maar het fooling wordt me hier aangeleerd. Weet nog steeds niet waar Marcus nu vandaan komt. Oke algemeen idee van Melbourne: leuke stad, rustig, mooie parken, behulpzame mensen, sportieve mensen, humoristisch maar over het algemeen is het hier erg duur... maar goed morgen vertrekken we naar Geelong (look it up) om vanuit daar de Great Ocean Road te gaan doen. Ik houd jullie op de hoogte, jullie mij ook?? How YOU doin' ??

Cheers! xxxx

Foto's

SL373329
SL373318
SL373317
Fairy tree

Maud:
5 maart 2010
Char heeft in geelong gezeten!! volges mij best mooi daar!! wel best rustig...mooie verhalen verder...een paar dagen, en al zoveel ervaringen rijker...enjoy!!
Floor:
Hey Nikki!!
Wat geweldig om te lezen. Je schrijft echt leuk, zodat ik helemaal met je mee leef!
Nu heb je alweer nieuwe vrienden, dus dit wordt duidelijk een gezellige en mooie tijd!
Geniet en we spreken elkaar :)
xx Floor

p.s. hier begint het zonnetje zich soms te laten zien, maar dit weekend gaat het ws weer sneeuwen. Voor de rest nu druk bezig met onderzoek (waar jij nu lekker klaar mee bent ;)) en morgen high-tea met de meiden. xx
Susanne:
Heej Nikki!!
Eindelijk is het dan zo ver, je bent in Australie!! Heel veel plezier daar en ik ga je verhalen volgen :)
xx susanne
Ursula:
Whoohoo! Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen Nikki! :D
Wel super eng hoor, die slang achter glas! Die hebben we hier in Nederland niet geloof ik :P

Maar wauw, je verhaal klinkt echt goed, was ik er maar bij ;) Wat leuk om te lezen dat je al van alles hebt meegemaakt en dat er ook leuke mensen daar zijn. Meid, geniet ervan en hou ons op de hoogte hè!

xxx Ursje
mama:
5 maart 2010
Nou heb je toch wel een flinke vliegdoop gehad. Naar Helsinki was niets vergeleken met nu. Papa had jullie skype stukje op de mail gezet dus dat heb ik ook meegekregen. Zal je reisblog uitprinten voor de opa's en oma's.
Leuk om te lezen! Alleen ik als oudje moet soms zinnen met engelse termen 2 keer lezen. groetjes je mam.
Evelyn:
5 maart 2010
Leuk om nu al weer een berichtje van je te lezen!
Zo te horen ga jij je wel vermaken daar!
Jammer dat ik je niet meer heb gezien voordat je weg ging maar dan doe ik het nog even via deze weg..

Heel veel plezier en succes op jullie reis en hou je berichtjes goed bij (Heb ik vorige jaar beetje laten zitten namelijk haha).

Groetjes Eef
Teuni:
5 maart 2010
Nikki!! Wat leuk om wat van je te lezen, ben zeer jaloers op het weer... (Hier waren we al dolblij met een zonnestraaltje terwijl het echt niet warmer dan 5 graden was en nu regent het verdorie weer!)
Lees graag meer van je! Heeel veel plezier en liefs uit Utreg!
Suzanne:
6 maart 2010
Nik!!!! Wat fijn dat jullie veilig zijn aangekomen! En het klinkt al errug gezellig...! Dit wordt een reis om nooit meer te vergeten! Hoop dat je snel weer een blog schrijft... echt superleuk geschreven, zie het helemaal voor me! Geniet er van! xxx Suus
Stephanie:
Leuk, leuk, leuk!
Veel plezier nog!

xx
Eric en Laura:
7 maart 2010
He Nik, Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
Eerste verhaal is al helemaal leuk.

Geniet ervan.
liefs Lau en Eric
ria van de ven:
7 maart 2010
Hallo Nikkie, Ik kom zojuist van je oma vandaan die vandaag jarig is. Daar heb ik je moeder gesproken en die vertelde van je grote reis naar de andere kant van de wereld!! Leuk hoor, ga er lekker van genieten. Ik probeer je reis vanuit Waalwijk wel te volgen. Heel veel groetjes en veel reisplezier.
Ria( overbuurvrouw van opa en oma in Waalwijk)
mama:
Hoi Nikki,

Je hebt alweer heel wat meegemaakt en mensen leren kennen! Alles uitgeprint voor de opa's en oma"s. Papa nu naar duitsland. maud en ik naar de overkant.
wat zijn wij wereldreizigers. Nee, die naam krijg jij nu. Papa is geweest en Maud heeft ook haar kansen gehad. Nu jij aan de beurt!!!
Groetjes en geniet ervan. Je smsje gehad. Word aan gewerkt.
Mama
Marijke:
8 maart 2010
Mooie titel!!! Al klinkt het verhaal van het vliegen al spannender dan het verhaal van de slang ;).
Geniet ervan (en vooral ook van het weer want hier sneeuwt het weer:( ), want ik wil mooie verhalen horen als je terug komt!!!!

Doe je ook de groetjes aan Marije?

Groetjes,
Marijke

p.s. Heb je al wat uit je survival-pakket nodig gehad? :P
Merel:
8 maart 2010
Hey Nikki!
Wat klink je superenthousiast!!! Heerlijk :D
Heel veel plezier (met Kennyboy en Marcus) en genieten genieten genieten!
XXX
An:
10 maart 2010
Hoi Nikki
Ook wij houden je blog bij gezellig om te lezen.
Zo reizen we een beetje mee.Veel succes doe voorzichtig maar geniet wel.
grt van de overkant

Laat een reactie achter

* Naam:
* E-mail: (wordt niet getoond)
Website: (optioneel)
* Reactie: