Cheers!
Daar ben ik dan!!! Nadat we een hapje hadden gegeten in het Van der Valk Hotel in Brussel begon het grote avontuur!!! Marije en ik losgelaten, op naar het vliegtuig. Whaa....Shit we gaan rijden. Najib Amhali klinkt uit de luidsprekers (check zijn vliegtuigstuk over Tsadzjikistan) en een of andere Arabische griet die we niet verstaan. Nou het ging allemaal goed totdat we gingen landen in Abu Dhabi, turbOlentie!!! niet normaal, het onweerde en stormde en ik dacht echt dat een sjeik het laatste zou zijn wat ik ooit zou zien! Pfff met gespannen spieren toch nog veilig geland, Najib bedankte ons wij bedankten hem en op naar een toeristeninfobalie. Daar zat ie dan onze eerste buitenlandse vriend. Meneer sjeik, we zijn hier 15 uur wat moeten we doen? 15 uur??? Dat is wel erg kort, nou je kunt daarheen en daarheen moskee hier, historical museum daar. Kunnen jullie fietsen? Ja, we zijn Hollanders. Oh vandaar dat jullie zo aardig zijn
. You won't forget me?? he said...supermooi. Dus wij met de bus naar het centrum. Ik zat al lekker, wordt Marije erop gewezen dat we voorin de bus moeten zitten. Hangt er een bordje: ladies only. Zoals bij ons: Bestemd voor minder validen. Ja daar zijn vrouwen daar dus mee te vergelijken!!! Ik kreeg echt ff een cultuurshock. Ook echt chaotisch verkeer, de vluchtstrook wordt de 5e rijbaan en de 4e rijbaan wordt nog eens opgesplitst in 2! Nouja goed Abu Dhabi is best leuk om mee te maken, de Marina, Koninklijk Paleis en de IKEA waren allen even mooi.
Goed 2e vlucht. Heerlijk!! Lekker geslapen, nouja geslapen...tv gekeken, vlucht kon je volgen op zon schermpje voor je en nog beter, geen turbulentie. Ik was blij marije was blij en daarom kwamen we blij aan in Melbourne. Hostel zoeken, eten zoeken...uhm om 22.00 uur 's avonds goedkoop eten, dan toch maar de Subways.. Nog ff naar de bar bij het hostel. Ene Ken ontmoet, Kennyboy komt uit Australie en heeft overal en nergens gewoond. Gezellig maar we waren toch wel moe. Sorry Kenny see you tomorrow.
Tomorrow it is! Royal Botanic Gardens is alles wat ik zeg. Supermooi met zo veel verschillende bomen en planten en zo rustgevend heerlijk! en dat midden in het centrum. Nog ff een strandje opgezocht daarna en lelijke blaren opgelopen! Ja erg he, stomme slippers!! Maar goed gisterenavond was zo gezellig dat ik dat alweer vergeten ben. Ff wat gedronken in het Hostel met kennyboy, Marcus en nog wat dudes from Manchester. They were so pissed they couldn't play the drinking game well anymore!! Supergrappig geluld en toen nog ff naart casino geweest met Kenny en Marcus in onze hollandse outfit (short, shirtje en tasje) ja echt erg maar we kwamen binnen.
Maar goed de naam van dit bericht. Eerste slang gespot. Ik heb het spannendste tot het laatste van dit verhaal bewaard
haha ja mn eerste slang gespot.......maar wel achter glas in een reptielenshop..
Sorry maar het fooling wordt me hier aangeleerd. Weet nog steeds niet waar Marcus nu vandaan komt. Oke algemeen idee van Melbourne: leuke stad, rustig, mooie parken, behulpzame mensen, sportieve mensen, humoristisch maar over het algemeen is het hier erg duur... maar goed morgen vertrekken we naar Geelong (look it up) om vanuit daar de Great Ocean Road te gaan doen. Ik houd jullie op de hoogte, jullie mij ook?? How YOU doin' ??
Cheers! xxxx